Briose aperitiv

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 8517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri lapte
  • 100 g faina
  • 200 g salam(puteti pune carnat,sunca,parizel)
  • 100 g cascaval(eu am pus Delaco)
  • 1 lingurita si jumatate praf de copt
  • 2 lingurite ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Intr-un castron batem ouale cu laptele, sare si piper. Apoi adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si omogenizam. Adaugam apoi cascavalul razalit si salamul. La final adaugam uleiul. Tapetam o tava de briose cu hartiute sau unt si umplem formele (deasupra mai putem presara cascaval).Dam apoi tava la cuptorul incins timp de 15-20 de minute pane se rumenesc deasupra.

Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Din cantitatile precizate mai sus ne rezulta 12 briose.

2

Va sfatuiesc sa ungeti hartiutele inainte de a le umple, sau mai bine puneti direct in tava de briose tapetata cu unt, deoarece la prima tura briosele mi s-au prins de hartiute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice "trandafir"