Bors de loboda

de alinutza1983 in Mancaruri de post, 3 Apr 2011 | 6600 vizualizari

 

Pentru detoxifierea d primavara...si ideala in post!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 legaturi de loboda
  • 2 cartofi ( sau orez)
  • 6 fire ceapa verde
  • 6 fire usturoi
  • sare,
  • ulei
  • 1 l bors
  • leustean

optional: 1 pahar smantana ( daca nu suntem la post)

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de loboda:

1.Cartofii curatati si spalati ii taiem in cubulete mici, apoi ii punem la fiert in apa calda; cam dupa un sfert de ora, cand acestia au inceput a se inmuia, adaugam peste supa: ceapa tocata marunt, usturoiul tocat si loboda taiata in fasii.

2. Continuam fierberea inca vreo 20 min, aoi saram dupa gust si acrim cu bors fiert separat.

3. La final punem si o lingura de ulei si leustean tocat, iar apoi luam oala de pe foc.Dregem cu smantana dupa gust, direct in farfurie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu rosii, loboda si leurda