Reteta de ciorba de loboda cu stevie

de Bucataras in Ciorbe, 17 Mar 2024 | 4526 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Astăzi vă împărtășim o rețetă delicioasă și sănătoasă de ciorbă de lobodă cu ștevie. O mâncare plină de savoare, perfectă pentru cei care preferă preparatele fără carne.
      Pentru Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie ai nevoie de ingredientele următoare: ștevie, lobodă, cartofi, ceapă, țelină, pătrunjel, morcovi, ardei, borș și leuștean proaspăt.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Reteta de ciorba de loboda cu stevie:
      • 3 legături de ștevie
      • 3 legături de lobodă
      • 2 cartofi
      • 1 ceapă albă
      • o jumătate de ţelină
      • 1 rădăcină de pătrunjel
      • 1 morcov
      • 1 ardei gras
      • 3-4 linguri de ulei de floarea soarelui
      • apă
      • 500 ml de borș
      • cuburi de roșii în suc propriu
      • sare și piper
      • leuștean proaspăt
      Portii: 8
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de ciorba de loboda cu stevie:

      Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie:

      Toate legumele se toacă în cubulețe.

      Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea soarelui, iar legumele se călesc pentru un gust mai intens.

      În timp ce legumele se călesc, tocați loboda și ștevia.

      Adăugați apă peste legumele călite, până la aproximativ ¾ din capacitatea cratiței.

      Când conținutul cratiței ajunge la fierbere, adăugați cartofii cubulețe și roșiile cuburi în suc propriu.

      Când ciorba este aproape gata, adăugați verdețurile tocate și lăsați să fiarbă.

      Pentru un gust autentic, adăugați leușteanul verde tocat.

      Imediat, adăugați borșul și mai lăsați să fiarbă timp de aproximativ 10 minute.

      La final, adăugați oul bătut, amestecând energic cu furculița.

      Ciorba poate fi îmbunătățită și cu smântână, dar pentru o variantă ușoară și fresh, am ales varianta cu ou bătut.

       Opriți focul, adăugați o mână zdravănă de leuștean proaspăt tocat, iar ciorba de lobodă cu ștevie este gata!

       

      Vezi si reteta de Ciorba de loboda cu costita afumata.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de ciorba de loboda cu stevie" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Negresa cu mere

      de oanapl 8

      ieri la 20:46

      Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

      pe 04.04 la 11:47

      Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

      pe 04.04 la 11:30

      TOP
      utilizatori

      oanapl

      3137 puncte

      Rocsi

      1480 puncte

      MotanLaOale

      1083 puncte

      mirela0911

      1000 puncte

      mena29

      300 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Bors de rata cu zdrente de ou