Baton cu cereale si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 26 Oct 2009 | 7527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g fulgi de porumb
  • 60 g caise uscate
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura zahar
  • 50 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton cu cereale si ciocolata:

Topim mierea impreuna cu zaharul la foc mic. Cand incepe sa fiarba adaugam untul si amestecam continuu, pana incepe sa se ingroase. Punem si ciocolata si amestecam in continuare pana se topeste.

Lasam sa se racoreasca apoi adaugam fulgii de porumb si caisele taiate marunt. Omogenizam, apoi intindem compozitia obtinuta pe hartie de copt. Dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.

O gustare delicioasa!

TIPS-URI

1

Ciocolata amaruie se poate inlocui cu orice fel de ciocolata va place

2

pe langa caise se mai pot adauga nuci taiate marunt si/sau miez de seminte

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton cu cereale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

27.10.2009, 10:14

A iesit foarte bun, merita sa incercati fetelor. Data viitoare eu voi incerca cu ciocolata alba si nuci.

rivka 1

27.10.2009, 10:21

si eu mai fac de astea dar obsnuiesc sa zdrobesc fulgii si o pun in hartie pt bomboane ...sunt bune darse lipesc de dinti intr-o veselie, mare grija cu dintii copiilor cu atatea zaharuri!

Oana 1

27.10.2009, 10:55

Iamiiii! Le voi face si eu baietilor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura crocanta cu branza