Pasca dietetica

de _Alina_ in Dulciuri, 2 Mai 2013 | 7608 vizualizari

 

O pasca fina si cremoasa pentru cei pe care Pastele ii prinde la dieta, si nu numai! ;)

 

INGREDIENTE

  • 615 g branza slaba de vaci
  • 415 g ricotta
  • 150 g iaurt degresat
  • 3 oua
  • 40 g indulcitor natural (xilovit am folosit eu)
  • 40 g amidon de porumb
  • 50 g fructe goji deshidratate
  • Decor:
  • 10 g induclitor pudra - (xilovit)
  • fructe goji
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca dietetica:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Tapetam fundul unei tavi (24 cm) obligatoriu detasabile, iar peretii ii ungem cu putin ulei si ii tapetam cu faina (desi la fel de bine ati putea sa ii tapetati cu hartie de copt, eu n-am facut-o pentru ca am ramas in pana de hartie :).   

3.  Amestecam branza cu ricotta si cu iaurtul, si omogenizam cu ajutorul unui mixer vertical.   

4. Adaugam indulcitorul, si ouale (cate unul pe rand) si mixam bine.     

5. La final inglobam fructele goji cu ajutorul unei spatule.  

6. Punem compozitia in tava si introducem in cuptor pentru 60 min.   

 Nota! Daca vreti sa o rumeniti in ultimele 2-3 minute cresteti temperatura la 210°C.   Enjoy!  

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca dietetica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu aluat oparit si umplutura de nuci