Aripi de curcan la tavă

de elucubratiiculinare in Curcan, 1 Aug 2012 | 8177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc aripi de curcan (aprox 1,5 kg),
  • o lingură boia iute,
  • sare,
  • piper,
  • 5 căței de usturoi,
  • 1 crenguță de rozmarin,
  • 3 linguri ulei,
  • 2 căni apă,
  • 1 cană vin alb,
  • 2 buc ceapă roșie.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan la tavă:

Aripile de curcan se spală bine și se împănează cu usturoi și firișoare de rozmarin. Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și boia iute. Punem aripile de curcan într-o tavă, turnăm uleiul, apa și vinul. Curățăm 2 bucăți de ceapă (de preferat roșie), le tăiem în sferturi și le adăugăm în tavă printre aripi. Acoperim tava cu folie de aluminiu și dăm la cuptor pentru aprox. 2 ore.

Servim cu garnitura preferată!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan