Ardei gras umplut cu urda si cas

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 6895 vizualizari

 

Foarte bine se potrivesc cu rosii sau cu mezeluri.

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei grasi,
  • 200 g urda,
  • 100 g cas de oaie,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ceapa,
  • 3 sau 4 fire de patrunjel.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei gras umplut cu urda si cas:

Se prepara o pasta din urda, cas de oaie razuit pe razatoarea cu gauri mici, ceapa razuita, patrunjelul verde, piper macinat, boia, sare (eu am mixat totul cu blenderul). Ardeii spalati se curata de samburi, se umplu cu aceasta pasta, apoi se adu la rece 30 minute, dupa care se pot consuma, se taie felii de grosimea unui deget. In cazul in care ati preparat prea multa pasta, aceasta nu se arunca, puteti umple rosii, sau puteti folosi la sandvisuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut cu urda si cas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (7)

nadina73 1

13.10.2010, 12:21

cu urda nu am incercat dar cu cas facut branza uite retata meahttp://bucataras.ro/retete/6068/ardei-rosu-umplut-cu-pasta-de-branza.html trebuie sa incerc si cu urda 5 furcu .Am urda ca mi-au adus ai mei din tara

burdulea56 1

13.10.2010, 17:01

Multumesc mult tuturor, Nadina, ti-am vizitat ardeiul umplut, e tare fain.

adry88 1

20.05.2011, 10:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]