Ardei bulgaresti cu telina in otet

de Julie in Conserve, 3 Aug 2010 | 7913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei bulgaresti
  • 1 telina mai mare
  • 0.5 l otet de 9 grade
  • 1 l apa
  • 3 linguri sare grunjoasa neiodata
  • 4 linguri cu miere de albine
  • cateva boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei bulgaresti cu telina in otet:

Spalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt,tijele taiate rondele mai lungi si cateva felii din partea alba , tocate cuburi mai mari. Punem totul intr-un bol si  amestecam bine.

Spalam si sterilizam borcanele, apoi le umplem cu amestecul de ardei si telina. Fierbem otetul cu apa, mierea,sarea si boabele de piper, apoi  il adaugam  fierbinte in borcane. Pentru a evita spargerea , borcanele le asezam inainte pe o tava din  inox.

Asezam capacele si acoperim borcanele  cu un prosop mai gros. Le lasam asa pana se racesc bine, apoi le putem depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei bulgaresti cu telina in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Julie 1

03.08.2010, 20:13

Multumesc mult tuturor!Ardeii cu telina sunt deosebiti! Va recomand sa incercati! Nadina, Corina, acum pleaca pescarusul!

mena29 1

03.08.2010, 21:38

Julie 1

04.08.2010, 08:53

Mena,cu ciorbica sau sarmalute?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti la otet