Aperitiv rosii umplute

de Lau in Dulciuri, 3 Sep 2017 | 2813 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Merisor http://www.bucataras.ro/retete/rosii-umplute-cu-telemea-si-ceva-fin-de-la-delaco-49694.html

 

INGREDIENTE

  • 9 rosii coapte
  • 400 g crema de branza
  • 250 g telemea sarata
  • 50 g cascaval
  • marar
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • masline verzi umplute cu gogosar
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rosii umplute:

Rosiile le spalam si le stergem cu servetele de bucatarie.

Cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit, decupam interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie.

Branza telemea o dam prin razatoarea mare,adaugam crema de branza.cascavalul dat prin razatoare,mararul tocat,condimente dupa gust si amestecam bine. Lasam 10 min la frigider dupa care umplem rosiile.

Decoram cu masline verzi sau cu ce dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulouri din aluat de cozonac, umplute cu nuca si mac