Aperitiv cu spanac si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2017 | 4050 vizualizari

 

Retete pentru picnic.
Un aperitiv rapid, de efect si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc aluat foietaj
  • frunze de spanac proaspete
  • mozzarella rasa
  • 1 ou pentru uns
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu spanac si mozzarella:

Intindem aluatul, apoi decupam discuri. Pe fiecare disc, asezam frunze de spanac spalate si uscate. Peste spanac, presaram mozzarella rasa.

Indoim fiecare disc pe jumatate si lipim colturile. Asezam apoi in tava, discurile lipite unul langa celalalt, pana umplem toata tava.

Ungem cu ou batut partea superioara si apoi introducem tava, in cuptorul incins, pentru 25-30 de minute, pana se rumeneste frumos.

Din pacate, nu am reusit sa fac poze tuturor etapelor.

Noi am devorat-o calda, nici macar nu am taiat-o, am rupt bucatele si le-am papat rapid.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]