Aperitiv briose cu ciuperci si ceapa

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2017 | 4824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 3 lingurite praf de copt
  • piper negru
  • cimbru
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ciuperci si ceapa:

Calesti ceapa tocata marunt cu ciupercile taiate felii, in uleiul de masline incins. Se condimenteaza cu usturoiul zdrobit, cimbru, sare si piper. Bati ouale cu lapte si ulei si adaugi faina cernuta cu praful de copt. Adaugi compozitia de ciuperci racita si omogenizezi. Pui aluatul in forme de hartie, unse cu ulei, pana la 2/3 si coci 25 de minute, in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti imbunatatiti