A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort paradis

Postat de: aura78 in Dulciuri

Pregateste o tava rotunda de 24 de cm .Unge-o cu unt si presara faina in "ploaie". Amesteca untul la temperatura camerei ,cu o lingura de lemn pana cand devine cremos.Adauga zaharul...Citeste continuarea

Tartine cu fasole crema

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

Fasolea se alege, se pune la  inmuiat in apa calda. Apoi ( cam dupa 30-40 min), am pus-o la fiert cu sare si o jumatate de linguritade bicarbonat de sodiu pret de 30 minute. Cand...Citeste continuarea

Tort cu iaurt,frisca si visine

Postat de: JulyCris in Torturi

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul si se bat in continuare pana spuma devine lucioasa.Se adauga galbenusurile amestecate cu uleiul,apoi faina si praful de copt. Se...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata si frisca

Postat de: xana in Torturi

Blatul : Punem uleiul pe foc pana devine fierbinte, apoi il turnam peste cacao si omogenizam. Lasam sa se racoreasca pana cand e doar caldut si adaugam laptele, sarea si esenta de vanilie....Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci la tuci

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Desi am tot auzit ca e bine sa nu cureti ciupercile,sa le lasi cu pielita aia alba,ca acolo sunt adunate toate substantele benefice organismului,eu fac exact invers,le curat,am pitici pe...Citeste continuarea

Tarta cu fructe (de post)

Postat de: Creatsa in Prajituri

Pentru aluatul de tarta am amestecat faina cu un praf de sare,zaharul pudra,zaharul vanilat si praful de copt. Am turnat apoi uleiul si apa calduta si am framantat un aluat nelipicios pe care...Citeste continuarea

Tort Kodrit Kadir

Postat de: andaoana in Torturi

Pregatim ingredientele pentru blat si separate pentru crema . Pregatim si forma sau formele pe care le vom folosii si pornim cuptorul la 180 grade. Intr-un vas topim cele 5 linguri de zahar...Citeste continuarea

Tort aniversar (de post)

Postat de: comanligia in Torturi

Amestec faina,cacaoa si praful de copt. Separat amestec apa minerala cu zaharul pana se topeste,adauga esenta de vanilie si uleiul. Amestec partea uscata cu partea lichida si amestec bine...Citeste continuarea

Tort de morcovi cu crema de...

Postat de: Cocktail_of_Senses in Torturi

Ungeti cu unt o tava cu pereti detasabili. Amestecati untul cu zaharul pana se formeaza o crema usoara. Adaugati galbenusurile, unul cate unul, amestecand dupa fiecare, apoi coaja rasa si zeama de...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza si frisca

Postat de: delia64 in Torturi

Facem un blat din cele 8 oua , zaharul , faina  ,praful de copt stins in zeama de lamaie ,  zaharul vanilat si praful de sare . Punem compozitia de mai sus intr-o tava dreptunghiulara...Citeste continuarea

Tort cu nuca

Postat de: madalinaneamu in Torturi

Blatul: Separam ouale,albusurile le mixam cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat,mixam pana devin spuma tare. Adaugam si galbenusurile,cele 4 lg de apa rece si amestecam de  jos...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si fructe

Postat de: simsim82 in Prajituri

Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusurile, apoi se adauga faina si se framanta un aluat nelipicios, usor de modelat, pe care il lasam la frigider o ora Apoi se intinde o foaie de cca 1...Citeste continuarea

Tort Diplomat

Postat de: sufletista in Torturi

Blat - Intr-un bol adaugam galbenusurile si apa, mixam timp de 2 minute, dupa care adaugam zaharul si mai mixam 5 minute. Vom obtine un amestec de consistenta unei spume aerate si pufoase....Citeste continuarea

Tortuleţe „Ombré Style”

Postat de: simonacallas in Torturi

1. Se prepara blatul. Ouale se bat bine cu zaharul, apoi se adauga uleiul si faina (cernuta cu praful de copt) in ploaie. Se imparte compozitia in 4 parti egale, care se coloreaza in nuante...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata, banane si caramel

Postat de: Oana in Prajituri

Aluatul pentru tarta l-am improvizat din: 100 gr unt topit, 3 linguri lapte, o lingura zahar, putina sare si 200 gr faina. Am amestecat ingredientele iar aluatul format l-am intins intre doua foi...Citeste continuarea

Tarte cu mere

Postat de: aliliana in Prajituri

Aluatul: se cerne faina. Se adauga praful de copt, un praf de sare,  zaharul, untul si se framanta. Va rezulta un aluat nelegat. Se adauga oul se framanta. La final se pune apa. Se framanta...Citeste continuarea

Tarta cu branza

Postat de: mamaieelena in Prajituri

Se fierbe mai intai grisul cu laptele si se da la rece. Cand acesta este rece se amesteca cu restul de ingrdiente si se rastoarna intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si se da la...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: Luckycake in Prajituri

Pentru aluat punem faina  , untul taiat cuburi, galbenus ou ,zahar ,smantana in robotul de bucatarie , si amestecam pana devine nisipos apoi adaugam cate putina apa rece pana se leaga....Citeste continuarea

Tort cu crema de caramel

Postat de: Elena_Daria in Torturi

Blat:  Preincalzim cuptorul la 160ºC. Ingredientele uscate: faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si bicarbonatul le cernem si le punem toate intr-un castron. Amestecam cu...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu crema Chantilly

Postat de: Luana in Torturi

Blatul   Se separa ouale . Albusurile se bat spuma cu un varf de sare si jumatate din zahar pana devine o bezea. Galbenusurile se bat binecu  restul se zahar si se adauga treptat...Citeste continuarea

Tort cu iaurt si afine

Postat de: aalliinnaa07 in Torturi

Blat: Ouale le amestecam cu zaharul, apoi le punem la bain-marie si le incalzim putin. Dupa ce s-au incalzit le luam de pe bain-marie si le mixam pana cand amestecul se raceste si isi...Citeste continuarea

Tagliatelle cu pui si sos cu masline

Postat de: Oana in Paste

Pieptul de pui se taie in cubulete, se spala si se se pune la calit intr-o oala cu putin ulei. Se amesteca putin, apoi se adauga usturoiul si ceapa taiate cubulete. Intre timp se pun pastele...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu carne de porc

Postat de: Valclaudia in Porc

Spalam carnea si o taiem felii. Ciupercile se curata si se spala. Coditele se toaca marunt, palariile se lasa intregi. Ceapa se curata, se taie marunt. Se pune la calit in 3-4 linguri de...Citeste continuarea

Tarta cu fructe " 1 Martie "

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Pregatim blatul. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu zaharul vanilat si 4 linguri zahar tos. Galbenusurile le frecam bine cu praful de copt. Incorporam...Citeste continuarea

Tarta cu sunca si branza

Postat de: aura78 in Aperitive / Garnituri

Pune foaia de foietaj  intr-o tava rotunda .Cu furculita inteapa toata suprafata . Pune un strat de sunca (folosind toata sunca ) si deasupra un alt strat de branza.Eu cum am avut tava mai...Citeste continuarea

Tiramisu reteta a la Mire

Postat de: oana1993 in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Prima data folosim cele 5 galbenusuri le punem intr-un vas de yena,punem vasul de yena pe o cratita cu putina apa. Preparam galbenusurile la aburi,punem zaharul...Citeste continuarea

Tort cu crema de gris

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le mixam cu zaharul,treptat adaugam compotul si uleiul.Separat mixam albusurile spuma cu un praf sare si rasturnam peste galbenusuri.Mixam impreuna...Citeste continuarea

Tort cu crema de capsune si frisca

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 180 grade celsius. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Mixam galbenusurile cu 2 lg de zahar pana cand isi maresc de 2-3 ori volumul si se deschid...Citeste continuarea

Tort Dukan cu crema de branza si...

Postat de: deyutzky in Torturi

Blat:  Se separa albusurile de galbenusuri si se mixeaza albusurile spuma cu putina sare. Turnam galbenusurile unul cate unul peste albusuri si mixam la treapta cea mai mica....Citeste continuarea

Telemea de vaca pane

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

  Branza se taie felii, se da prin faina, apoi prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajeste pe toate partile. Citeste continuarea

Tort "RAPID" cu ciocolata si ananas

Postat de: Alina26 in Torturi

Am oprit cateva felii de ananas,iar restul le-am taiat bucatele si le-am pus la scurs. Am mixat bine frisca cu 4 picaturi de lamaie,pana s-a intarit bine.Am oprit 10 linguri de frisca pentru...Citeste continuarea

Tocanita de pui

Postat de: antici_gabytza in Pui

Carnea o spalam bine, pulpele de pui le crestam putin. Intr-o cratita mai mare punem ceapa curatata si tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam rosiile pe care le-am pisat inainte....Citeste continuarea

Tocanita de pipote si inimi

Postat de: antici_gabytza in Mancaruri cu carne

Curatam pipotele si inimile si le spalam bine. Curatam ceapa si usturoiul. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa pana cand devine transparenta si adaugam usturoiul tocat si carnea....Citeste continuarea

Tiramisu reteta Dukan

Postat de: Criss in Torturi

Tiramisu reţetă originală Albusurile se bat spuma, apoi se adauga indulcitorul si se bat pana rezulta o bezea tare si lucioasa. Se adauga apoi galbenusurile amestecate cu iaurtul. Intr-un...Citeste continuarea

Tort de caramel cu ciocolata

Postat de: DeliciiSanatoase in Torturi

Blat: Nuca si semintele de floarea soarelui se lasa peste noapte la hidratat in apa. Se poate si fara acest pas. Apoi se pun in robotul cu lama S impreuna cu cacaoa si se macina pana se...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata alba si jeleu de...

Postat de: privatelaura in Torturi

Blaturile Daca vreti un tort normal, la 2-3 kg, puteti face un singur blat. Este suficient, si se poate taia in trei straturi, daca folositi forma de copt de 24 cm diametru. Daca optati pentru...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu conopida si...

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea de porc se taie cuburi se clateste sub jet de apa si se pune intr-un ceaun impreuna cu ceapa tocata marunt si ulei de masline. Se lasa la foc mic sa se caleasca dupa care se adauga...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: madalinaneamu in Torturi

Facem siropul din zahar caramelizat , apa ,esenta .. inmuiem fiecare biscuite f putin apoi asezam primul rand ,punem budinca de vanilie preparata (amestecam praful de budinca cu 2 3 linguri de...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: Cocktail_of_Senses in Prajituri

Pentru blat trebuie sa amestecati cu mana faina, untul, 25 g zahar si o lingura cu lapte pana obtineti un aluat elastic si omogen. Lasati la frigider pentru o jumatate de ora dupa care intindeti...Citeste continuarea

Tavalita

Postat de: sufletista in Prajituri

Blat -Mixam ouale cu zaharul pana devine ca o crema, adaugam untul, mierea si laptele treptat, amestecam pana ce se omogenizeaza. Amestecam faina cu praful de copt si coaja de portocala, adaugam...Citeste continuarea

Tortilla de patatas

Postat de: simsim82 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii si ceapa si se taie rondele. Se rastoarna intr-o tigaie in care am incins cca 100 ml ulei, se sareaza si se lasa la prajit, la foc mic, amestecand din cand in cand si sfaramand...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza si capsuni

Postat de: diana_k in Torturi

blatul:  Abusurile se separa de galbenusuri si se mixeaza bine cu zaharul. Cand s-a formato spuma densa, ce nu curge de pe paletele mixerului se adauga galbenusurile, se mai mixeaza putin...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: Criss in Torturi

Biscuitii se zdrobesc sau se rup cu mana in bucati mici. La fel se rup si bucatile de blat. Nucile se rumenesc putin intr-o tigaie de teflon apoi se pun peste biscuiti. Se adauga esentele,...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: babi5 in Torturi

Prima data separam 10 oua, albusul de galbenus. Apoi albusul il mixam bine pana devine sticlos, adaugam 10 linguri de zahar treptat si mixam in continuare pana  zaharul se topeste. Adaugam si...Citeste continuarea

Tort delicios

Postat de: petruta_ionela84 in Torturi

BLAT 1. se separa ouale, se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul amestecand cu o spatula sau lingura de lemn 2.adaugam treptat faina...Citeste continuarea

Tiramisu reteta fara mascarpone

Postat de: Dana26 in Torturi

Tiramisu reţetă originală Se bate frisca si se baga la frigider Se face cafea si se lasa la racit Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile cu zaharul spuma si se...Citeste continuarea

Tort Latte Machiato

Postat de: andaoana in Torturi

Blat: Preincalzeste cuptorul la 180 grade In timp ce se incalzeste cuptorul pregatim o forma de tort cu pereti detasabili , si cu diamtre de 23 cm , pe fundul formei punem hartie de copt...Citeste continuarea

Tort Trufa

Postat de: gabrielacuisine in Torturi

Blaturi: Preincalzim cuptorul la 175°C (350ºF). Se ung 3 forme de tort (diam. 23 cm) cu unt apoi se tapeteaza cu foaie de copt doar baza. Se pudreaza cu cacao, scuturand excesul....Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, la pahar

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Mixeaza galbenusurile cu 3 linguri de zahar si laptele. Pune-le apoi intr-o craticioara pe baie de abur amestecand continuu pana prinde consistenta. Lasa...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati

Postat de: pity19 in Supe/Ciorbe

Se curata cartofii, se taie patratele , se spala , se pun la fiert cca 30 minute la foc mediu , se face prajeala cu carnatii (taiati rondele) , ardeii ( rondele) , patrunjelul ,lausteanul,rosiile...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]