A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort Cenusareasa

Postat de: cec in Torturi

Blat: Intr-un bol am amestecat faina, amidonul, cacaua si praful de copt Intr-un alt bol am batut albusurile cu un praf de sare. Am adaugat 50 g zahar si am batut spuma In alt lighean am...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si bezea

Postat de: sufletista in Dulciuri

se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se incorporeaza oul, vanilia, margarina, branza de vaci sau iartul si zaharul. Se modeleaza in forma de bila si se lasa 1 ora la frigider...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea si zaharul pana obtinem un amestec ferm , apoi adaugam apa si galbenusurile frecate cu ulei. Amestecam usor...Citeste continuarea

Tort Arici

Postat de: burdulea56 in Torturi

Se rup biscuitii in bucati mai mici si ii amestecam cu celelalte ingrediente (miere, cacao, nuca, unt....). Compozitia trebuie sa aibe consistenta aceleia pentru salam de biscuti. Daca mai este...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: miremirc in Prajituri

  Tiramisu reţetă cu frisca Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pudra pana se albesc, adaugam mascarpone si mixam pana la omogenizare completa.   Separat batem frisca, apoi...Citeste continuarea

Tort cos cu flori

Postat de: cec in Torturi

Mixam ouale cu zaharul si un varf de sare pana ce isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Cu o lingura sau cu paleta mixerului, lasam sa cada putin aluat pe intreaga suprafata a...Citeste continuarea

Tort cu nuca de cocos

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Torturi

Pentru blat, freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi rand pe rand cate o lingura de apa fiarta. Adaugi faina amestecata inainte cu praful de copt si nucile pisate. Albusurile le bati spuma...Citeste continuarea

Tarhon in otet

Postat de: lili in Conserve

Spalam bine tarhonul si il lasam sa se zvante. Il taiem marunt daca tulpina e frageda sau rupem frunzele. Il punem in borcan si adaugam peste el o lingurita de sare si otet. Citeste continuarea

Tort Sah

Postat de: postavaru in Torturi

Blatul: Batem albusurile spuma tare apoi adaugam zaharul si mixam pana devine lucioasa, ca la bezea. Adaugam galbenusurile si amestecam usor. Amestecam faina cu praful de copt si cacaoa...Citeste continuarea

Turtite cu parmezan si chimen

Postat de: RuxyRux in Piine

Acest aluat minunat creste sub mana ta,  e foarte simplu de facut. Se cerne faina intr-un  vas pentru framantat, se adauga drojdia , zaharul, sarea si untul foarte moale la...Citeste continuarea

Tascute cu branza sarata

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Umplutura: Branza se rade si se amesteca cu un ou si cu patrunjelul/mararul tocat. Aluat: Intr-un castron se amesteca faina,cu zaharul,drojdia si sarea. In mijloc se face o...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie

Postat de: Mihaela11_jo in Torturi

Blatul Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat apa si zaharul pana spuma devine lucioasa. Se adauga galbenusele, faina, coaja rasa de lamaie si...Citeste continuarea

Tort cu crema caramel

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de...Citeste continuarea

Turta cu branza

Postat de: Teobucatar in Aperitive / Garnituri

1.Pentru aluat se amesteca ingredientele intr-un castron si se adauga faina astfel incit sa rezulte un aluat moale, pe care il batem 2-3 min cu mina.Din acest aluat vor rezulta 3 blaturi...Citeste continuarea

T-Rex,Trodon si Stegosaurus

Postat de: mitinita in Mancare copii

Intr-un bol se pune faina,zaharul,cacaoa,praful de copt si sarea. Se amesteca usor. In alt bol se pun ouale batute,laptele,uleiul si zaharul vanilat. Se toarna incetul cu incetul...Citeste continuarea

Tort cu lamaie

Postat de: nico_nico in Torturi

Pentru blat se separa albusurile de galbenusuri. Se bat spuma tare albusurile cu un praf de sare apoi se adauga galbenusurile frecate spuma cu zaharul si zaharul vanilat, praful de copt dizolvat...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata alba

Postat de: laylalala in Torturi

Incinge cuptorul la 180°C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava rotunda de aprox.18 cm diametru. Bate ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de...Citeste continuarea

Tort in trei culori

Postat de: mamaieelena in Torturi

De cu seara am spalat capsunile si le-am mixat cu pasatorul electric impreuna cu 3 linguri de zahar si am dat la frigider. Dimineata am facut cremele cu zahar - 1 lingura si lapte - 250 ml, cea de...Citeste continuarea

Tort cu crema caramel

Postat de: mihaelab in Torturi

http://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-cacao-20841.html,dar nu punem cacao. Crema de caramel o punem in vasul de la mixer iar peste ea mai adaugam4linguri de zahar ,apoi laptele fiert...Citeste continuarea

Tocanita de miel

Postat de: kamy in Oaie

Se portioneaza carnea,se spala bine,se zvanta de apa si se pune in ulei incins pana se albeste.Se scoate si in ulei se caleste putin ceapa si usturoiul,dupa care se adauga carnea,se pune...Citeste continuarea

Tort cu capsuni (pentru mine)

Postat de: burdulea56 in Torturi

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius. Bateti ouale, zaharul si extractul de migdale, pana cand compozitia se ingroasa. Cerneti ambele tipuri de faina peste compozitie, apoi amestecati...Citeste continuarea

Tocanita de ficatei cu ceapa

Postat de: rocsi_1612 in Ficat

Ficateii de pui ii spalam bine si ii curatam de acea pielita. ii lasam intr-un vas cu apa rece cam 30 minute ,pentru a iesi sangele din ei. ceapa o curatam si o tocam fie pestisor,fie mai...Citeste continuarea

Tocanita de pipote

Postat de: ianculubita in Pui

In cratita cu uleiul incins,se pun pipotele curatate si spalate,ceapa si usturoiul taiate marunt,cutia de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 30min;dupa acest timp se adauga cartofii...Citeste continuarea

Tarta cu rubarba si mere

Postat de: lira in Prajituri

Rubarba se curata de partea atoasa si se taie rondele subtiri. Se pune rubarba la foc cu zaharul si apa, dupa care curatam merele si le adaugam peste. Lasam compozitia la foc pana scade si incepe...Citeste continuarea

Tort festiv

Postat de: LUK in Torturi

  Blatul cu cacao: Separam albusurile de galbenusuri.Amestecam faina cu cacao si praful de copt.Albusurile le batem spuma tare,cand sunt tari adaugam treptat zaharul si mixam pana se...Citeste continuarea

Tort Vargabeles

Postat de: Corina33 in Torturi

Se fierb taieteii in apa cu putina sare, apoi se strecoara, se amesteca cu untul si se lasa la racit. Se toarna laptele caldut peste stafide si se lasa la inmuiat. Se amesteca branza cu...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: Ina in Dulciuri

  Tiramisu reţetă cu frisca Facem o crema de vanilie, mixand amestecul din pachetul Dr'Oetker, lapte si zahar.  Adaugam branza cu smantana si mixam in continuare, cupa care...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu carnati

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Prajim carnatii  pe jumatate, eliminand astfel si grasimea in exces. Tocam marunt ceapa si morcovul, apoi le calim in doua  linguri de ulei cu putina apa. La nevoie, mai adaugam apa...Citeste continuarea

Tort cu iaurt

Postat de: mihaelab in Torturi

ttp://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-cacao-20841.html Batem frisca bine,dupa care adaugam iaurtul lingura cu lingura mixand continuu. Gelatina o preparam conform instructiunilor...Citeste continuarea

Tort din fructe si blat cu nucă

Postat de: gratziela in Torturi

Pentru început trebuie să faci blatul, care este foarte uşor de făcut: mixezi cam ½ oră 4 ouă întregi cu 300 gr. zahăr, după care adaugi 10 linguri de apă rece...Citeste continuarea

Terina cu branza

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Sfecla curatata de coaja se pune la fiert(trebuie sa fie moale);intre timp,se captuseste bolurile cu folie alimentara si branza amestecata cu menta si ceapa taiata foarte marunt;dupa ce a fiert...Citeste continuarea

Tochitura gratinata

Postat de: ianculubita in Porc

Cartofii curatati si spalati,i-am pus la fiert in apa cu sare 30min;intr-un vas termorezistent,am pus tochitura cu tot cu grasime,deasupra am pus cartofii fierti si zdrobiti cu furculita(nu piure)...Citeste continuarea

Tort Tom si Jerry

Postat de: sufletista in Torturi

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apa, uleiul si se bat pana isi dubleaza volumul. Albusurile se bat spuma tare. Faina se amesteca cu praful de copt si cacao. Peste compozitia de albusuri se...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: panacris in Torturi

Ciocolata alba se topeste pe Bain Marie. Se amesteca bine ouale cu zaharul. Se adauga cacaoa, ciocolata topita si nuca de cocos. La final se adauga untul moale. Se amesteca energic pana se...Citeste continuarea

Tort cu portocale

Postat de: ianculubita in Torturi

2 portocale, spalate,taiate in bucati mai mici, fara samburi, se pun in blender si se proceseaza pana devine o pasta; se adauga galbenusurile, zaharul si ulei; intr-un castron in care este faina...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: cec in Torturi

Merele le curatam si le punem in apa cu zeama de lamaie sa nu se inegreasca,le scobim cu un cutit ascutit scotand astfel cotorul si samburii,si le umplem cu ce gem sau dulceata vrem,le dispunem in...Citeste continuarea

Tort Elefantei

Postat de: laylalala in Torturi

Incinge cuptorul la 180 ° C.   Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 15 cm diametru. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom, pana isi maresc...Citeste continuarea

Tort simplu de Paste

Postat de: laylalala in Torturi

Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 18 cm diametru. Pentru aluat , bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul....Citeste continuarea

Tort Iepurila si Iepuroaica

Postat de: laylalala in Torturi

Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de cvopt rotunda de aprox. 25 cm diametru Pentru crema, pune frisca lichida intr-o cratita, la foc...Citeste continuarea

Tartă cu costiţă şi spanac

Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri

Am făcut aluatul de tartă amestecând făina cu sarea, oul, laptele şi untul rece,... l-am framântat bine şi am obţinut o cocă pe care am dat-o la rece cam 30 de minute.  ...Citeste continuarea

Tort primavara

Postat de: cec in Torturi

Mixam ouale cu zaharul si un varf de sare pana ce isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Cu o lingura sau cu paleta mixerului, lasam sa cada putin aluat pe intreaga suprafata a...Citeste continuarea

Tarta de ciocolata cu mousse de...

Postat de: naomy in Torturi

BLAT Intr-un castron amestecam faina, cacaua, sarea si praful de copt. Separat mixam untul cu zaharul  si vanilia pana se formeaza o pasta  apoi  ouale unul cate...Citeste continuarea

Turte

Postat de: sufletista in Piine

 se cerne faina intr-un castron mai mare,se face gaura in mijloc si se adauga drojdia, margarina, sarea si zaharul. Se amesteca cu putina apa calduta si se lasa pana face basici,  cca 15...Citeste continuarea

Tocanita de curcan cu morcovi si...

Postat de: naomy in Curcan

Se taie carnea de curcan cubulete si se aseaza pe fundul oalei ,deasupra se adauga morcovii taiati rondele urmati de ceapa si cartofi care vin taiati  la fel (la cartofi rondelele vin taie...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si ananas

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Ouale se bat cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi punem zaharul si mixam pana devin ca o crema. Banana o pasam cu furculita si o punem in crema de oua. Faina amestecata...Citeste continuarea

Tartă cu brânză dulce şi fructe...

Postat de: Retetegg in Prajituri

Margarina am taiat-o bucati si am pus-o intr-un bol mare. Am adaugat peste ea zaharul, zaharul vanilat, praful de sare si apa calduta. Am amestecat pana cand margarina a inceput sa se topeasca....Citeste continuarea

Tarta cu crema de lamaie si bezea

Postat de: lilik in Prajituri

Pregatim prima data aluatul: frecam untul cu zaharul pana se face ca o crema apoi adaugam ouale si praful de sare si amestecam in continuare pana se omogenizeaza dupa care punem faina si coaja...Citeste continuarea

Tort cu iaurt si piersici (pentru...

Postat de: postavaru in Torturi

Pentru blat batem albusuriel psuma cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam bine pana devine spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile si amestecam usor. Amestecam faina cu cacaoa si o...Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: Dya in Torturi

Curatam capsunile, le spalam si le pudram cu zahar vanilat. Le pastram la rece pana cand ornam tortul. Modul de pregatire a cremei: Pregatim budinca de capsuni si o lasam sa se raceasca....Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: dana1986 in Prajituri

 Tiramisu reţetă cu frisca Mai intai preparam cafeaua adaugam 2 linguri de zahar dupa care o punem la racit. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu zaharul ramas si zaharul vanilat...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]