A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu crema de mascarpone

Postat de: Geanina87 in Torturi

Separam galbenusurile de albusuri. Batem albusurile spuma, apoi mixam galbenusurile cu zaharul. Incorporam albusurile cu galbenusurile, adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si esenta...Citeste continuarea

Tort de sarlota cu fructe

Postat de: butoiaurora76 in Torturi

Galbenusurile se mixeaza cu 8 linguri de zahar si cu faina. Intr-un ibric se toarna o cana de lapte si in lapte pe foc se dizolva gelatina. Apoi, in compozitia de galbenusuri se toarna cana...Citeste continuarea

Tarta cu mar si portocala

Postat de: timea in Torturi

Facem un aluat din ingredientele de mai sus, amestecand pe rand untul/margarina cu sarea, zaharul, praful de copt, apa, coaja de portocala, nuca si la final incorporam faina. Asezam pe masa de...Citeste continuarea

Tort de clatite

Postat de: Poliana in Torturi

Pentru clatite: Ouale se bat putin cu zaharul si sarea, se adauga  smantana, apoi alternativ se adauga faina si laptele. La sfarsit se adauga si apa minerala. Se va obtine o compozitie...Citeste continuarea

Tort cu frisca

Postat de: mon in Torturi

Bati galbenusurile cu jumatatede zahar si cel vanilat pana devin ca o crema. Bati albusurile spuma tare cu restul de zahar si le adaugi in crema de galbenus. Adaugi faina cernuta, migdalele,...Citeste continuarea

Tavalite in nuca de cocos

Postat de: butoiaurora76 in Prajituri

Se bate bine la mixer oul cu zaharul, se adauga mierea, untul topit, laptele si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la...Citeste continuarea

Tort rosu

Postat de: privatelaura in Torturi

Albusurile se bat spuma cu cele 6 lg apa. Cand s-au intarit,se adauga zaharul si se amesteca pana se obtine o bezea tare; se adauga galbenusurile, sucul de sfecla rosie si esenta. Se amesteca bine...Citeste continuarea

Tarta cu spanac,branza feta si...

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Spalam spanacul.si apoi il oparim  in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi il pasam .Adaugam branza ,smantana, un ou  si mixam.Obtinem o pasta pe care o...Citeste continuarea

Tort Cataif cu ciocolata si fulgi...

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Preparăm siropul într-o olicică mai mare ( încât sa însiropăm bine bine tot blatul, cataiful absoarbe mult sirop...să fie cât mai dulce că e mai bun, deci...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: panacris in Prajituri

Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic, apoi se lasa la racit. Intre timp se dizolva gelatina rosie, in apa indulcita cu sirop de capsuni, se lasa la fiert pana da in clocot, apoi...Citeste continuarea

Tort cu iaurt si fructe de padure

Postat de: giorgi in Torturi

Blat : Se separa ouale ,albusurile se bat cu sarea pana se fac spuma apoi se pune si zaharul ,zaharul vanilinat ,lingura cu lingura (nu tot odata) pana se fac ca o halvita lucioasa si...Citeste continuarea

Tarta cu mazare

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei,adaugam zaharul si sarea,drojdia dizolvata in putina apa calduta si oul,framantam un aluat omogen nelipicios,...Citeste continuarea

Tort cu capsuni si nuca de cocos

Postat de: Maria68 in Torturi

Preincalziti cuptorul la 180 grade(la foc potrivit). Tapetati o forma de 26cm. cu hartie de copt. Bateti untul inmuiat cu zaharul timp de 2-3 minute; adaugati pe rand, ouale intregi, amestecand...Citeste continuarea

Tort - cheesecake

Postat de: Retetegg in Prajituri

Am maruntit biscuitii in robot, i-am pus intr-un bol si am adaugat peste ei untul topit si esenta de vanilie. Am amestecat bine. Compozitia obtinuta am pus-o in cratita care a fost tapetata...Citeste continuarea

Tort Milka

Postat de: panacris in Torturi

Untul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat se amesteca energic cu mixerul, pana se obtine un amestec spumos. In amestec se vor incorpora, pe rand, ouale. Separat, se amesteca faina cernuta,...Citeste continuarea

Tocăniţă de cartofi cu grătar...

Postat de: Bamse in Pui

Curăţăm cartofii, îi spălăm şi îi tăiem cubuleţe. Călim ceapa şi ardeii cu puţină boia dulce, adăugăm cartofii, roşiile tăiate cubuleţe, completăm cu apă şi...Citeste continuarea

Tarta cu crema branza si ciocolata

Postat de: privatelaura in Prajituri

Zdrobim biscuitii in robotul de bucatarie sau cu sucitorul; eu prefer robotul pentru ca ies mai fini. Topim 130 g unt si turnam peste biscuitii zdrobiti; amestecam pana se omogenizeaza...Citeste continuarea

Tort Red Velvet Spirala cu crema...

Postat de: pusikmea in Torturi

Ma intai pentru aceste tort se va pregatiti crema , care are nevoie sa stea la rece cel putin 2-3 ore. Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida, la baine marine, frisca nu se fierbe, se...Citeste continuarea

Tarta aperitiv

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Foaia de aluat o lasam sa se dezghete si apoi o punem in tava, cu hartia ei. O intepam din loc in loc cu furculita sa nu se umfle la copt. Feliile de vinete le saram, piperam si le lasam putin...Citeste continuarea

Tarta cu pere caramelizate

Postat de: panacris in Prajituri

Albusurile se bat energic cu zaharul si praful de sare. Apoi se adauga esenta de butter/vanilie si galbenusurile, rand pe rand, apoi se incorporeaza faina cernuta, amestecandu/se usor. ...Citeste continuarea

Tort Somloi

Postat de: Criss in Torturi

Fiecare blat se coace separat, in aceeasi tava, pe hartie de copt. Se separa ouale, se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga...Citeste continuarea

Tort cu flori de salcam

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: Gasiti modul de preparare si in imagini aici. 1. Intr-un vas punem laptele, ciocolata si untul pe aragaz, la foc mic, pana se topesc. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3....Citeste continuarea

Tarta cu somon si spanac

Postat de: mamaieelena in Somon

Spanacul dezghetat si pus la scurs in sita ceapa se curata si se toaca marunt apoi se pune la prajit in tigaie cu ulei de masline. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga si spanacul se lasa sa se...Citeste continuarea

Tarta cu mere si nuca

Postat de: timea in Torturi

Miezul de nuca il amestecam cu gemul. Spalam si curatam merele si le taiem in 4, apoi le stropim cu zeama de lamaie pt a nu se oxida. Merele le asezam in tava unsa cu margarina si tapetata...Citeste continuarea

Tarta cu branza dulce si piersici

Postat de: ela in Prajituri

Punem piersicile la scurs intr-o sita dupa ce le taiem felii mai groase. Cernem faina,adaugam zaharul,zaharul vanilat,coaja de lamaie rasa,untul taiat cat mai marunt,galbenusurile si framantam...Citeste continuarea

Tort cu capsuni si ciocolata

Postat de: timea in Torturi

Facem un blat din ingredintele de mai sus. Turnam compozitia intr-o forma de tort tapetata pe fund cu hartie de copt (tava rotunda de 24 cm). Asezam fructele spalate si taiate deasupra blatului si...Citeste continuarea

Tort cu fructe si frosting de cacao

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Intr-un vas punem laptele, ciocolata si untul pe aragaz, la foc mic, pana se topesc. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile spuma cu 1 cana de zahar....Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Făina se pune într-un vas și în mijloc se face o găurică unde punem oul. Apoi adăugăm untul, sare și nuca și frământăm bine de tot. Facem o bilă și o lăsăm al...Citeste continuarea

Trufe de ciocolata cu rom si cozonac

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se topeste ciocolata alba la bain-marie, se sfarama cozonacul si se stropeste cu rom( eu am avut si panettone cu vanilie si cu ciocolata si le-am amestecat). Cand se topeste ciocolata alba...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă rapida

Postat de: rodicamaria in Prajituri

Tiramisu reţetă rapida Crema se prepara conform instructiunilor de pa ambalaj si se amesteca cu mascarpone. Piscoturile se inmoaie repede in cafea (indulcita dupa gust si adaugat esenta de...Citeste continuarea

Tortulete cu sirop de artar si...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Blatul: Mixam ouale si zaharul, apoi adaugam aromele( romul, vanilia), faina si amidonul plus praful de copt si praful de sare. Impartim compozitia in doua si in jumatate adaugam cacaoa...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originala cu trufe

Postat de: panacris in Torturi

Tiramisu reţetă originala cu trufe Se amestecă într-un vas gălbenuşurile cu zahărul. Se adaugă apoi brânza dulce (mascarpone) şi albuşurile bătute spumă şi se amestecă...Citeste continuarea

Tiramisu Praliné - Tiramisu...

Postat de: BuburuzaBubu in Dulciuri

Tiramisu reţetă reinterpretata Biscutii se pun intr-o punga de plastic si ii maruntim bine cu un sucitor din lemn. Se pun intr-un bol peste care adaugam cafeaua si se lasa timp de 10 min....Citeste continuarea

Tochitura de porc cu organe

Postat de: marinicayou10 in Porc

Taiem carnea de porc in cubulete si o punem in tigaie cu putin ulei.Dupa ce o intoarcem,adaugam ficatul taiat si el cubulete.Dupa ce sau rumenit putin,adaugam si inima.Le calim putin,apoi adaugam...Citeste continuarea

Taste cu gem de prune

Postat de: mon in Dulciuri

Faci o coca din oua, sare si faina cat cuprinde si o framanti bine pana se omogenizeaza. Intinzi o foaie cat mai subtire, tai patratele pe care pui cate o lingurita de gem ,ungi pe margini cu...Citeste continuarea

Tortulete pancakes cu bilute de...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Untul il punem intr-un castronel si il dam 20 de secunde la topit in microunde(sau pe baie de aburi daca nu aveti microunde). Intr-un bol mixam spuma ouale impreuna cu zaharul. Incorporam...Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: angyb in Torturi

Pentru inceput topim pe bain marie 200 g ciocolata alba cu aproximativ 200 ml frisca. Cand ciocolata este topita dam la rece. Blatul: Separam ouale. Topim pe bain marie ciocolata dupa care o...Citeste continuarea

Tort Pavlova

Postat de: rhapsody in Torturi

Bezea: 1. Batem albusurile spuma cu praful de sare. 2. Adaugam treptat 3/4 din zahar in albusuri. De fiecare dat cand adaugati zahar bateti albusurile pana acesta se dizolva complet....Citeste continuarea

Tarta cu prosciutto si cascaval

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Amestecam faina cu drojdia uscata.Adaugam uleiul,sare si laptele caldut amestecand pana cand se incorporeaza tot laptele,dupa care framantam pana cand aluatul se desprinde de pe maini.se lasa la...Citeste continuarea

Tort cu iaurt si capsuni

Postat de: miremirc in Torturi

Blat : mixam albusurile spuma, adaugam apoi zaharul si zaharul vanilat, galbenusurile pe rand, uleiul si la final faina amestecata cu praful de copt. Dam la cuptor , intr-o forma rotunda (d=25...Citeste continuarea

Tort de nuca si crema de vanilie

Postat de: Sim0naWorld in Torturi

Blat: Am fiert apa si zaharul pana s-a topit zaharul si am obtinut un sirop. Am separat ouale, albusurile le-am batut spuma, iar cand s-a intarit am adaugat siropul. Am freacat galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: Alinutza80 in Torturi

Se pregateste o cratita care se unge cu unt, peste care se va pune zaharul tos, merele se curata de coaja si li se scoate miezul. Merele se pun in cratita deja pregatita, apoi se umplu cu gemul...Citeste continuarea

Tartă cu mere cu aromă de...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Prajituri

Se pregăteşte aluatul: Se cerne făina, se amestecă împreună cu praful de copt; - se adaugă untul la temperatura camerei, oul, 3 lg zahăr, un praf de sare; - se formează...Citeste continuarea

Tarta cu branza si ardei colorati

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Se amesteca drojdia cu zaharul si lapte cald pana se topeste se toarna peste faina cu restul de lapte si celelalte ingrediente; framantam, se poate va mai fi nevoie de putina faina,adaugam si...Citeste continuarea

Tartă cu lămâie și bezea

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Într-un bol se pune făina, zahărul pudră, sarea și untul tăiat bucățele. Amestecăm pînă fărâmițăm bucățelele de unt. Apoi adăugăm gălbenușul și laptele și...Citeste continuarea

Tiramisu Cu Fructe

Postat de: BuburuzaBubu in Prajituri

Galbenusurile le batem la bain-marie cu zaharul si zaharul vanilat, pana se dubleaza volumul(cca 3 min) Peste galbenusuri adaugam mascarpone , amestecam incet dupa care punem frisca batuta...Citeste continuarea

Trunchi de grenadier invelit in bacon

Postat de: panacris in Peste

Pestele se asezoneza cu mirodenii si se  stropeste cu putin ulei de masline, apoi se lasa cca. 10 minute la rece. Pestele se inveleste apoi in felii de bacon si se aseaza intr/un vas...Citeste continuarea

Tarta cu gem si prune uscate

Postat de: adela1981 in Dulciuri

Untul moale, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul pudra, pana ce devine cremoasa, apoi adaugam ouale,  pe rand, mixand dupa fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga...Citeste continuarea

Traistute cu salam sal-crud si...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Din apa, faina, sare, zahar, margarina si drojide am pregatit un aluat dospit (de fapt Maricica, masina de framantat paine, la pregatit, eu doar am alimenatat-o cu ingredientele necesare, am...Citeste continuarea

Tocanita cu pui,ciuperci pleurotus...

Postat de: Toamna07 in Pui

Mod de preparare : Bucatile de pui spalate si curatate ,le uscam si le dam cu sare.Intr-o tigaie adaugam cam 200 ml. de ulei si le prajim usor pe toate partile. Le scoatem si le lasam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]