
publicat la 01.03.2020
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Pastrav aromat cu cartofi noi la cuptor
Untul se spumeaza si se amesteca omogen cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozmarinul, cimbrul si usturoiul tocat. Va rezulta o pomada fina, cu care se va umple interiorul pestilor. Pastravii astfel pregatiti se...
Pastrav la cuptor
Pastravul se eviscereaza si se spala foarte bine. Se presara cu sare, piper si se lasa asa 20 de minute. Fiecare bucata de pastrav se cresteaza si se impaneaza cu jumatati de felii de lamaie, cubulete de unt, usturoi taiat, rozmarin pisat si se asaza pe folie de aluminiu stropindu-se cu putin...
Pastrav la cuptor cu legume
Preincalzim cuptorul la 200 grade C. Asezam pastravii spalati si curatati de solzi, lasam coada, in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt. Ungem pestii cu uleiul de masline, ii stropim cu zeama de la lamaie, ii crestam, apoi ii condimentam cu sare si piper. Asezam legumele taiate felii...
Pastrav la cuptor pe pat de lamaie
Pastravul l-am curatat,l-am spalat si l-am tamponat cu prosoape de hartie.Am sarat si piperat fiecare bucata de peste,pe care in prealabil l-am crestat pe parti ptr a se patrunde mai bine la cuptor. Intr-un vas termorezistent de yana am pus 2 lg de ulei de masline,lamaile le-am taiat feliute...
Colac delicios
Facem o maia din putina faina,drojdia dizolvata in putin lapte,sare si o lasam sa creasca. Restul de faina o punem intr-un castron, adaugam untul topit, zaharul, laptele caldut, uleiul si maiaua crescuta si framantam. Separat ceapa o taiem si o calim in putin ulei, o saram si piperam....