Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.05.2014
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...
mai multe
publicat la 27.05.2014
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Rola de folie pentru prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 11:47
ieri la 11:30
pe 03.04 la 10:08
pe 03.04 la 10:02
pe 01.04 la 08:51
de oanapl 8
8 comentarii
7 comentarii
de Rocsi 9
5 comentarii
de Panacris 9
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
Gherca Daniela
Zambareata 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
roxana007 1
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec zebra cu cacao
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...