Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Unghiera BISALUO
Taietor de pizza
Ciocan pentru carne
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 incaltatoare
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:10
ieri la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
pe 05.07 la 10:25
pe 04.07 la 09:36
8 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Alexandra Burz 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabriela_aysondu 1
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...