Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Galati
Bucataras din 06.08.2012
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.
publicat la 16.01.2017
publicat la 24.08.2014
publicat la 30.06.2014
Munca iti este apreciata si recompensata cum se cuvine si ai ocazia sa-ti exersezi talentul organizatoric si administrativ
In cont 9
Lumanare parfumata
Veioza OSVINO, LED
Unghiera BISALUO
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 18:06
la 10:56
ieri la 08:39
ieri la 08:34
de Retete_gustoase 1
pe 08.04 la 17:22
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
UrsanMihaela
MotanLaOale
vasimur
adry88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ArianaBala 1
ricamil 1
dannasb 1
liliana114 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis inimioara cu Ceva Fin pufos
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.