Zmeurata

de Andra_Constantinescu in Bauturi, 18 Aug 2019 | 5194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g zmeura
  • 300 g zahar
  • 500 ml palinca de 60 grade
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zmeurata:

Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul si se pune intr-un borcan. Se infileteaza capacul, dar nu de tot. Se lasa asa la loc cald timp de 2-3 zile pana cand zmeura isi lasa suficienta zeama.

Dupa aceea, zmeura se strecoara, iar peste sucul obtinut se adauga palinca.

Se strecoara lichidul din nou, punandu-l inapoi in borcanul curat sau intr-o sticla si se infileteaza capacul bine.

Se mai lasa o zi-doua ca sa se intrepatrunda gusturile, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zmeurata