Zimtsterne-Stelute cu scortisoara de Craciun

de Cris2711 in Dulciuri, 18 Noi 2012 | 12826 vizualizari

COMENTARII (54)

mena29 1

11.12.2015, 13:53

Astazi le fac si eu stiu ca sunt tare bune

Cris2711 1

13.12.2015, 21:19

chiar acum pap

TomaMihaela 1

20.12.2017, 17:15

Mie mi a iesit cam moale aluatul, asa trebuie? nu stiu cum o sa reusesc sa la intind cu sucitorul

Cris2711 1

20.12.2017, 18:58

E ok ca e mai moale,de aceea se tine aluatul la frigider pana inainte de a se intinde cu sucitorul.Putina faina pe masa de lucru.Spor.Iar cand sunt gata,neaparat in cutie cu capac.Altfel se intaresc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu nucsoara