Zid de cartofi cu afumatura

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2013 | 6535 vizualizari

 

Este un preparat extrem de simplu, pus intr-o "lumina" noua :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi;
  • putina boia dulce/iute (cum va place);
  • sare;
  • piper;
  • ulei (pentru prajit);
  • 150 gr. bacon afumat;
  • 150 gr. kaiser afumat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zid de cartofi cu afumatura:

Cartofii curatati de coaja si spalati ii taiem rondele cu ajutorul unei lame ondulate, ii presaram cu sare, piper si boia si ii punem la prajit in baie de ulei incins.

Taiem afumatura (bacon si kaiser) si le rumenim intr-o tigaie antiaderenta pana se rumenesc frumos si se topeste din grasime.

Scoatem cartofii pe un prosop absorbant, apoi ii asezam in cerc, unul peste altul, formand un zid. In mijloc asezam bucatelele de afumatura.

Servim cu ce salata dorim. Eu am peparat o salata de morcov si telina rasa, ceapa verde, zeama de lamaie si ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zid de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (25)

Patricia Iordache 1

15.04.2013, 17:36

loredanaaa 1

16.04.2013, 00:06

mmmmm ce bun

babi5 1

08.10.2014, 06:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]