Zarzavat pentru iarna

de AnyCostescu in Conserve, 26 Sep 2012 | 39780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei si gogosari de toate culorile
  • 2 kg morcov
  • 1 kg radacina de patrunjel
  • 1 kg telina radacina cu tot cu frunze
  • patrunjel verde cat doriti
  • 1 l ulei
  • 1 lg sare pentru muraturi
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna:

Ardeii se spala se curata si se dau prin robot sau masina de tocat. Morcovul, patrunjelul si telina se curata si se dau prin razatoarea de la robot. Frunzele de la telina si patrunjelul verde se spala si se dau tot prin robot. Se amesteca toate legumele se pune sarea si uleiul si se amesteca bine de tot. Se pune in bidonase de plastic si deasupra fiecarui bidonas se pune cate un plic de conservant. La iarna se serveste la supe, ciorbe, tocanite.

Daca va place leusteanul puteti opri un sfert din compozitie si sa tocati leustean in ea. Va da un gust super ciorbelor de fasole sau de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]