White Chocolate Lamington

de mimmi in Prajituri, 17 Mai 2012 | 8815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat :
  • 200 g ciocolata alba,
  • 120 g margarina sau unt,
  • 180 g faina,
  • 50 g lapte praf,
  • 50 g zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • Pentru glazura :
  • 100 g ciocolata alba,
  • 1 cub unt,
  • 1 lingurita apa,
  • +
  • fulgi de cocos,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA White Chocolate Lamington:

Topim ciocolata si margarina separat si le lasam sa se racoreasca. Mixam ouale cu zaharul si laptele praf pana isi dubleaza volumul si devin spumoase. Adaugam ciocolata si margarina racite si amestecam. Acum adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura. Turnam compozitia intr-o tava (26x20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 40 minute.

Lasati prajitura sa se raceasca complet. Eu am facut-o de cu seara si a doua zi am glazurat-o.

Topim ciocolata imrepuna cu untul si lingurita de apa pe bain-marie, o lasam sa se racoreasca usor si dam prin ea prajitura taiata cuburi, dupa care tavalim cuburile prin cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "White Chocolate Lamington" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (30)

BuburuzaBubu 1

18.05.2012, 19:55

placeee

Bya Ralu 1

18.05.2012, 20:43

mimmi 1

23.05.2012, 13:34

Multumesc fetelor !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]