Waffe cu pere caramelizate

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 4 Noi 2010 | 8630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  •  2 oua
  •  100 g zahar
  •  150 ml lapte
  •  3 linguri unt
  •  1 lingurita praf de copt
  •  faina cat sa obtinem un aluat mai gros decat cel de clatite
  • Pere caramelizate:
  • 2 pere
  • 100 g zahar brun
  • 50 g unt
  • 50 ml frisca lichida

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu pere caramelizate:

Aluat:ouale se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga untul topit si laptele.Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.Se pune un polonic din compozitie in forma de Waffe si se coc aprox 5 min.

Pere caramelizate:zaharul brun se pune intr-o cratita si se topeste,apoi se adauga untul si se amesteca energic;se adauga si frisca lichida si se mai tine 5 minute pe foc mic.Perele se curata de coaja si se taie cubulete;se amesteca cu,caramelul racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu pere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]