Vitel cu fasole verde

de epurasha2bb in Vita, 15 Mai 2010 | 4540 vizualizari

 

foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 150 g fasole verde
  • 150 g carne vitel-vrabioara
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • 1 lingura ulei masline
  • cuburi de gheata
  • 1 lingura sau doua de lapte
  • 1 rosie decojita
  • 1 ceasca de supa de legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu fasole verde:

Se pune la fiert o oala cu apa si deasupra o strecuratoare mare pe care asezam cuburile de carne de vitel. Separat oparim fasolea in apa cu sare si apoi o strecuram si o punem repede in apa rece cu cuburi de gheata ca sa nu-si piarda culoarea verde.Intr-o tigaie punem o ceasca de supa de legume si o lingura de ulei apoi morcovul si ardeiul date pe razatoare,rosia tocata si cuburile de carne de la aburi.Cand sosul scade adaugam laptele si un praf de sare.Cand e gata luam o farfurie alba si asezam gramajoare de fasole verde pe margini apoi in mijloc sosul de legume cu cuburi de carne.Pentru cine nu tine diete se poate pune unt peste fasolea oparita si diverse condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu carne de vitel