Vinete umplute cu carne

de ianculubita in Vita, 6 Aug 2013 | 4381 vizualizari

 

Cred ca a-ti facut si voi asa ceva si stiti cat este de buna!! seamana cu o musaca in miniatura!!

 

INGREDIENTE

  • 2vinete
  • 200g carne tocata de vita sau orice alta carne
  • 1ceapa
  • 1catel de usturoi
  • 1pahar mic cu vin alb
  • 100ml ulei
  • suc de rosii
  • 2-3linguri parmezan
  • 1rosie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne:

Vinetele spalate,taiate in doua pe lung,scoatem miezul,pudram vinetele cu sare si le tinem cu scobitura in jos;in tigaia cu ulei,calim ceapa tocata marunt cu usturoiul de asemenea,adaugam carnea si miezul de la vinete taiat marunt,lasam la foc mic sa se caleasca 4-5min;adaugam vinul si lasam sa fiarba cu capac;dupa ce a scazut,condimentam,umplem vinetele,le punem in vas,deasupra sosul de rosii,acoperim cu folie de aluminiu daca nu are vasul capac si lasam la cuptor 20min;scoatem tava dupa acest timp,adaugam deasupra parmezanul,rosia curatata de coaja,taiata in felii mai mari si mai lasam la cuptor 10min.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]