Vinete umplute cu branza de vaci

de nico15 in Mancaruri de legume, 15 Noi 2010 | 6907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete potrivite
  • 2-3 dovlecei
  • 2-3 morcovi
  • 600-750 g de branza de vaci
  • sare, piper,
  • 3-4 usturoi,
  • marar / piper / boia
  • Pentru design:
  • Felii de lamaie si patrunjel / leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu branza de vaci:

Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se aleg morcovi mai subtiri care sa intre in dovlecei si dovlecei mai subtiri sa intre in vinete.

Separat se face o pasta in branza de vaci se pune usturoi zdrobit si marar/boia dar se poate lasa si fara aceste ingrediente, se sareaza si pipereaza. Deci vanata scobita se pune branza de vaci se introduce dovlecelul se umple cu branza de vaci si se introduce morcovul. Ulterior vinetele se invelesc in folie si se dau la cuptor se incearca vor fi gata cand sunt patrunde bine.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecei la cuptor