Vinete pane

de lilik in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 6973 vizualizari

 

stiu ca nu e o noutate dar asta e reteta de la mine de acasa si care se face in mai toate casele siciliane...sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete rotunde
  • faina
  • 2 oua
  • parmezan ras(de exemplu la 6 linguri de pesmet pun 2 de parmezan)
  • pesmet
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Curatam o parte din coaja vinetelor si le taiem felii groase cat degetul apoi le presaram cu putina sare.

Batem ouale si amestecam pesmetul cu parmezanul,putina sare si piper.

Luam cate o felie de vanata si o dam intai prin faina apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.procedam asa cu fiecare felie in parte apoi le prajim in ulei incins(eu amestec ulei de floarea soarelui cu ulei de masline)pe ambele parti.

Le scoatem pe un prosop de hartie sa scurga uleiul in exces.

Servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor