Vinete orientale- a la Vladut

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Iun 2010 | 8055 vizualizari

 

am vazut reteta la vladut antena1 si mi-a placut mult asa de mult ,ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • vinete 1 kg
  • ceapa 250 g
  • ardei 2 bucati(eu am pus colorati)
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete orientale- a la Vladut:

Se curata vinetele de coaja se taie in bucatele de 2-3 cm se sareaza si se lasa 30 minute ,pt a scoate amareala, apoi se spala bine.

Ceapa se toaca marunt  ,la fel si ardeii si se calesc in ulei apoi se pun vinetele spalate , rosiile in bulion taie cubulete si usturoiul taiat si el feliute, se lasa sa fierba pana scade sosul

La final se pune patrunjel verde tocat

Vladut la pus la cuptor cu pulpita de pui,dar eu am fact-o de post si nu am pus carnita.

Tot Vladut zice ca e mai buna rece decat calda. Intradevar e foarte buna rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete orientale- a la Vladut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ana 1

21.06.2010, 10:11

Mi-ai facut pofta ,abia astept s-o incerc

mariac 1

23.06.2010, 20:04

Bunica 1

23.06.2010, 22:48

cat de mult imi place mancarea aceasta !Curand, curand o voi pune in lucru, dar pana atunci iau o portie de la simonaMultumesc, Simona!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume