Vinete cu rosii si usturoi

de ionela2682 in Mancaruri de post, 27 Iul 2010 | 4647 vizualizari

 

Pliantele cu retete de la Real sunt o mare inspiratie pentru mine ,le iau ori de cate ori am ocazia ,asa am gasit urmatoarea reteta simpla si delicioasa:

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata,
  • 2 catei de usturoi,
  • 3 lg pasta de tomate,
  • ulei de masline,
  • 1/2 lg zahar,
  • sare si piper,
  • patrunjel pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu rosii si usturoi:

Vinetele se taie felii ,se sareaza si se lasa putin la scurs dupa care se coc putin intr-0 tava pe ambele parti ( in retete originala se puneau pe gratar).

Intr-un bol se amesteca pasta de tomate cu usturoiul pisat,zaharul si 2-3 lg de ulei de masline,sare si pipER
Tava se stropeste cu ulei,dupa care se asaza feliile de vanatape un singur starat ,pe fiecare se pune cate o lingurita din amestecul de pasta de tomate

Se stropeste cu ulei ,sare si piper daca este cazul si se da la cuptor pentru 20 min
Se servesc decorate cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Ina 1

28.07.2010, 08:26

vin si eu cu furcile, ca arata excelent

Bucataras Medi 1

28.07.2010, 18:48

tare bine mai arata,,,,,,,,,,,,,,,,

ionela2682 1

28.07.2010, 19:51

multumesc fetelor! ma bucur ca va plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille a' la Tavi