Vin fiert

de divainbucatarie in Bauturi, 9 Ian 2011 | 6134 vizualizari

 

O cana de vin fiert, condimentat, de iarna, este pur si simplu delicioasa. Uşor îndulcit şi condimentat, vinul este o alternativă perfecta pentru cidru fiert sau ciocolată caldă atunci când temperaturile scad, cand ne intoarcem de la schi sau de la sanius. Perfectiunea acestei retete nu consta neaparat in ingrediente sau in preparare, ci mai degraba in compania celor care ciocnesc si se incalzesc langa semineu cu o cana de vin fiert si o poveste….

 

INGREDIENTE

  • 1 l vin
  • 3 linguri miere de albine
  • 5 boabe piper
  • 1 bat scortisoara
  • coaja de portocala
  • sucul de la 1/2 de portocala
  • 4 felii de portocale pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

Punem totul la fiert intr-un recipient de 2 l, la foc mediu, pana ce incepe sa fiarba si vinul incepe se faca spuma. Lasam sa fiarba in clocot 1 minut, apoi il luam de pe foc si il servim fierbinte.

Noroc !

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]