Vin brulè

de retetele_tinei in Bauturi, 4 Oct 2014 | 4711 vizualizari

 

Vinul brulè este nemaipomenit, iarna, pentru ca se consuma imediat dupa ce e luat de pe foc. Imi place sa-l pregatesc pentru ca este foarte aromat si foarte dulce. Dupa mine, este una dintre acele retete care se poate pregatii in orice moment pentru ca in principiu, toata lumea are vin si arome, in casa.

 

INGREDIENTE

  • 1 litru vin rosu sec
  • 200 g zahar
  • 10 cuisoare
  • 1 tija de scortisoara
  • 1/2 lingurita de scortisoara pudra
  • 1/2 lingurita de nucsoara rasa
  • coaja de la 2 portocale ( coaja trebuie sa fie intreaga, nu rasa)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin brulè:

Se pregatesc ingredientele.Se pun toate la fiert intr-o craticioara.Vinul, dupa ce a inceput sa clocoteasca se mai lasa pe foc inca 5 minute. Apoi se strecoara si se poate servii.Daca nu se consuma imediat cand e cald, in momentul servirii, trebuie infierbantat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin brulè" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

05.10.2014, 12:25

Interesant...

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:32

Panacris 1

22.09.2015, 07:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vin fiert nemtesc - Gluhwein