Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 12965 vizualizari

 

sau "sarmaua uriasa" :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza de cca 1 kg
  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei
  • 2 cani suc de rosii
  • verdeata
  • cimbru si busuioc
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Varza curatata si spalata o scobim, pana raman doar cateva straturi de frunze.

Pieptul de pui il tocam impreuna cu ou, verdeata, sare,piper si busuioc.

Ceapa o calim in ulei,adaugam sucul de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.

Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem varza. Spatiul ramas il umplem cu varza marunt tocata.

Se aseaza intr-o cratita. Adaugam restul de suc de rosii,presaram cu cimbru si completam cu apa pana la 3/4 din inaltimea verzei.

Acoperim cu un capac  si dam la cuptor pana este fiarta varza, in jur de-o ora.

Se serveste cu mamaliguta si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (89)

epurasha2bb 1

19.02.2010, 11:56

miha cu sarmaua asta a ta uriasa a fost dragoste la prima vedere! felicitari pt.idee si pentru toate prmeiile pe care ti le-a adus.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Mihaela, si eu tot dezbracate le mananc.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Multumesc Mariana.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vara in plina iarna