Varza a la Cluj

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2012 | 9756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • ulei
  • 400 ml suc de rosii
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Calim ceapa si morcovul in uleiul incalzit, adaugam carnea si lasam putin sa se caleasca impreuna, adaugam 200 g suc de rosii si lasam sa farba cca 5-10 minute, la final adaugam mararul si condimente dupa gust

Varza o scoatem din apa si o stoarcem bine de apa, o taiem si asezam 1 strat de varza, carnea si 1 strat de varza, deasupra adaugam restul de suc de rosii si apa daca este nevoie(eu am adaugat putin busuioc deasupra). Dam la cuptor cca 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:34

buna rau

Lau 1

12.03.2012, 14:28

BuburuzaBubu 1

01.04.2012, 17:09

ohh ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]