Valurile Dunarii

de Michelle in Prajituri, 24 Oct 2009 | 7312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  5 oua
  • 250gr. unt
  • 250gr.zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • vanilie
  • 300g faina
  • praf de copt
  • visine din compot  
  • crema instant de vanilie
  • glazura ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Valurile Dunarii:

 

Zaharul + untul se amesteca pana se face o pasta,apoi pe rand se adauga oualele intregi(fara coaja:))).Apoi se adauga faina si praful de copt.
Aceasta compozitie se imparte in doua. In una din ele se adauga cacao.
Compozitia alba se pune in tava apoi se aseaza si cea neagra si se fac cateva dungi cu cutitul,furculita..etc

Se aseaza si visinele fara samburi si se da la cuptor pentru cca 40 min.

Se face crema si glazura de ciocolata dupa instructiunile de pe plic si apoi se orneaza prajitura .Se pune mai intai crema apoi glazura.

Eu am insiropat blatul cu zeama de la compotul de visine.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Valurile Dunarii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Oana 1

25.10.2009, 18:17

Codnuti, de obicei la foc mediu spre mic, pe gratarul de sus. Eu habar nu am cate grade are cuptorul meu, nu-mi arata...iar ca sa fii sigura ca nu se arde, coace cum ti-am zis mai sus

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:45

mai ai?

Michelle 1

26.10.2009, 08:51

la 180 grade

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]