Ursuletul vesel

de alisss in Prajituri, 6 Mai 2013 | 3997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar brun,
  • 180 ml ulei,
  • 3 oua,
  • 180-200 g faina de orez,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodio,
  • 250 g morcov ras foarte fin,
  • 50 g nuci,
  • 100 g stafide, fulgi de ciocolata sau ciocolata sfaramitata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursuletul vesel:

Incalziti cuptorul la 180°c. Amestecati zaharul cu uleiul cu mixerul pt 2-3 minute, adaugati ouale pe rand si continuati sa amestecati bine. Adaugati faina de orez, bicarbonatul, praful de copt, scortisoara peste compozitia pregatita anterior. Uniti apoi morcovul ras si stors de zeama cat mai bine, nucile, stafidele si ciocolata, amestecati bine. Varsati compozitia in tava unsa in prealabil cu unt si tapetata cu faina si coaceti la 180°c pt 40-50 minute (proba scobitorii)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursuletul vesel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec de post, cu morcovi si mere