Unt de peste

de RuxyRux in Peste, 23 Mai 2014 | 5183 vizualizari

 

Acest aperitiv delicios este de fapt o pasta excelenta de peste sub forma de unt......merita probat, ies niste tartine de vis frumos!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei de masline 150 gr
  • 100 gr somon afumat
  • 2 galbenusuri fierte tari
  • 3 linguri pline de mascarpone
  • 3 linguri pline de unt
  • cativa stropi de zeama de lamaie
  • un praf de turmeric
  • un praf de sare
  • un praf de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt de peste:

Din aceasta cantitate ne iese un pachet mare de unt de peste.

Punem toate ingredientele la blender, mixer vertical( in cazul meu) si mixam bine pana se omogenizeaza perfect compozitia.

Potrivim gustul de sare, daca mai este nevoie.

Intr-o forma de inox pentru unt, in partea superioara rasturnata, asezam o folie si punem pasta. Acoperim cu folia si dam la rece pana se intareste.

Rasturnam si scoatem folia apoi lasam untul in forma pana ce se va consuma.

Eu am servit untul pe tartine de paine prajita, ah ce mareeee bunatate, il recomand( eu il prepar destul de des) !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu salata de ton