Turte cu dulceata de cirese negre

de iry-gabriela in Dulciuri, 23 Apr 2012 | 6299 vizualizari

 

.....sunt inebunita dupa turte coapte in tigaie....bineinteles sunt mai bune cele coapt pe plita cum se face la tara,dar in lipsa de plita am folosit o tigaie si chiar am imbunatatit un pic aluatul pentru a fi mai pufoase.....sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte batut,
  • 2 oua,
  • 50 g drojdie,
  • 2 linguri de zahar,
  • un praf de sare ,
  • 50 g unt ,
  • 600g faina
  • dulceata de cirese negre.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu dulceata de cirese negre:

Pentru inceput cernem faina si o adaugam intr-un vas in care facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia amestecata cu un praf de sare. Apoi adaugam laptele batut, ouale, zaharul si untul pe care trebuie lasat la temperatura camerei. Framantam un aluat elastic, dupa care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Facem turte pe care le coacem in tigaie pe ambele parti.   

Se servesc cu dulceata si calde si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu dulceata de cirese negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

pe 17.12 la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

pe 17.12 la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]