Trunchi de merlucius in pesmet

de burdulea56 in Peste, 16 Apr 2010 | 7812 vizualizari

 

Se serveste cu lamaie, sau sos racoros.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi merlucius,
  • sare,
  • piper,
  • 2 oua,
  • faina alba,
  • pesmet,
  • ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merlucius in pesmet:

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de la coada spre cap si ramane doar sira spinarii. Se sareaza si se piperaza, se da prin faina, prin ou apoi prin pesmet si se pune la prajit, la foc potrivit.

Se prajeste pe ambele parti, se serveste cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius in pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:33

si eu sunt mare amatoare de peste........................foarte bun , Lenutica.

burdulea56 1

26.04.2010, 22:58

Bun, bun Medi, asa e.

adry88 1

20.05.2011, 11:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]