Tortilla de Patatas - Omleta spaniola cu cartofi

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2011 | 8475 vizualizari

 

Am vazut reteta aceasta mai demult la un cooking show din State ,facuta de Rachel Ray,care e foarte la moda.Mi-a placut reteta fiindca e foarte usoara si e perfecta daca ai musafiri care vin pe neasteptate si nu ai nimic la frigider. Dureaza cam 20-25 de minute prajitul si 10 minute prepararea.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi potriviti
  • 1 ceapa alba mare
  • 6 oua mari
  • ulei ptr prajit
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de Patatas - Omleta spaniola cu cartofi:

Se taie cartofii in cuburi mici.

Se pune uleiul in tigaie si cand s-a infierbantat se pun cartofii. Cand sunt aproape prajiti,se adauga ceapa. Acum se poate adauga si sarea. Se mai prajeste putin pana se rumenesc si se adauga ouale batute. Cand s-au prajit pe o parte, aluneca usor omleta intr-o farfurie si intoarcea cu partea nefacuta in tigaie. Se mai tine putin pana se rumeneste si se serveste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de Patatas - Omleta spaniola cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor cu sfecla, seminte de in si fulgi de ovaz