Tort pentru mama

de laylalala in Torturi, 1 Mar 2011 | 5675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 3 oua
  • 80 gr zahar
  • 20 gr zahar bourbon
  • 50 gr unt, topit
  • 2 linguri smantana
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru crema
  • 1 plic crema de prajituri cu lamaie, preparata conform intructiunilor de pe ambalaj
  • 1 lingura dulceata de trandafiri
  • colorant rosu (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pentru mama:

Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasiem si tapeteaza cu faina o forma de copt dorita.

Pentru blat, bate ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza untul topit urmat de smantana si faina amestecata cu praful de copt si scortisoara.Toarna aluatul in forma pregatita si da-l la copt pana la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa-l sa se raceasca commplet.

Pentru crema, imparte jumatate din ea iar  intr-una din jumatati adauga dulceata de trandafiri.

Taie blatul in 2-4, pe orizontala. Umple blaturile intre ele cu crema apoi decoreaza totul dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pentru mama" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ghimbir