Tort Mousse de Ciocolata

de gamilici in Torturi, 6 Mai 2012 | 5868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocolata de lapte;
  • 500 g ciocolata neagra;
  • 250 g unt/margarina;
  • 8 oua;
  • 3 linguri faina;
  • Decor : 1 ciocolata alba, menta, flori, etc.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Mousse de Ciocolata:

1.Ouala se bat cu 3 linguri de faina pana devin pufoase.
2.Ciocolata neagra si cea de lapte se topeste cu untul pe bain-marie.
.Lasati compozitia sa se raceasca maxim 5 min.
3.Combinati compoziatia cu ouale, cate un polonic odata si omogenizati.
4.Incalziti cuptorul si coaceti la 220º pentru 13 min. intr-o forma tapetata (hartie de copt sau faina cu unt).
5.Lasati tortul sa se raceasca apoi  decorati cu ciocolata alba rasa, menta si florile.
6.Serviti.

 

TIPS-URI

1

Tortul trebuie sa fie rece cand se taie,altfel riscati sa se scurga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Mousse de Ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionela2682 1

08.05.2012, 10:40

gamilici 1

08.05.2012, 23:15

Trebuie doar sa il lasati sa se raceasca bine
Prima data cand am facut nu l-am lasat si era prea moale.

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:27

foarte fain tortul!vreau si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort festiv