Tort ganache de ciocolata

de diana_k in Torturi, 21 Feb 2010 | 6719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat :
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • pt insiropat blatul:
  • 200ml apa
  • 5 linguri de zahar 
  • 2 esente de rom
  • crema ganache:
  • 200g ciocolata de lapte
  • 400ml frisca
  • ornat :
  • 150ml frisca
  • 100g ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ganache de ciocolata:

pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge.
adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt.
pt sirop: fierbem apa cu zaharul, adaugam romul cand siropul e rece
pt crema: topim ciocolata cu 50ml linguri frisca si o turnam usor peste restul de frisca mixata, mixam bine pana obtinem o crema pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ganache de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]