Tort diplomat

de Bucataras Monica in Torturi, 11 Mar 2012 | 21013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 4 pachete gelatina
  • 1 cana zahar
  • 1 cutie compot ananas
  • 500 ml frisca hulala
  • portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat:

     Gelatina se pune la hidratat in zeama de la compot(inainte cu 30 minute).Se separa ouale.Albusul se bate spuma cu jumatate din cantitatea de zahar(jumatate de cana),cu zaharul ramas se freaca galbenusurile.Se bate frisca spuma.Apoi se pun pe foc galbenusurile si se adauga peste ele gelatina amestecand repede fara a le lasa prea mult pe foc...Frisca se incorporeaza cu albusurile spuma,apoi se adauga galbenusurile...

      Intr-o tava se pun pe fundul acesteaia bucatele de portocala si de ananas din compotul ramas,se toarna compozitia repede si peste  aceasta se mai pun cateva fructe....Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

mutulescu 1

17.12.2012, 18:32

bravo cred ca afost ff bun

Danutzica 1

31.12.2012, 12:56

LA facut si mami meu dar a dublat cantitatile a adaugat compot de piersici stafide si zeama de lamaie in frisca

klausenburger_adica Lacrima 1

17.08.2014, 17:07

Rapid si bun... Bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu fructe si piscoturi