Tort cu piscoturi, mascarpone si visine

de deyutzky in Torturi, 14 Sep 2014 | 19860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare de piscoturi
  • 1 compot de visine 720 g
  • 400 ml frisca lichida
  • 1 plic intaritor frisca
  • 250 g mascarpone
  • zahar pudra dupa gust
  • 1 plic tort gelee
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piscoturi, mascarpone si visine:

In primul rand mixam frisca cu intaritorul si o amestecam cu mascarponele. Dam compozitia la frigider pentru cca 30 de minute.

Intr-o tava cu peretii detasabili punem piscoturi de jur-imprejurul peretilor tavii. Pentru a avea stabilitate, taiem piscoturile la unul din capete.

In interiorul tavii punem un strat de piscoturi pe care le insiropam in compotul de visine.

Adaugam 1/2 din compozitia de frisca, iar peste frisca punem visine din compot pe care le curatam de samburi.

Mai adaugam un strat de piscoturi insiropate in compot si imediat restul de frisca.

Deasupra punem visine cu tot cu samburi care au fost date prin zahar si turnam peste ele compozitia din plicul de tort gelee preparata conform instructiunilor de pe plic.

Dam tortul la frigider pentru 1-2 ore, dupa care ii scoatem inelul detasabil si legam in jurul lui o panglica de satin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi, mascarpone si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]