Tort cu nuca Praga

de La Ancuta in Torturi, 13 Sep 2010 | 7009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g nuci macinate
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet
  • 1 praf de sare
  • Crema:
  • 250 ml frisca
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 2 linguri nuci macinate
  • putina esenta de rom
  • Glazura:
  • 150 g zahar pudra
  • 1 lingura esenta de rom
  • putina apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nuca Praga:

Se freaca galbenusele cu zaharul, apoi se adauga nucile, faina si pesmetul si la final albusurile batute spuma. Se coace in tava unsa si tapetata cu pesmet

Dupa ce se coace se lasa sa stea 24 de ore.

Pentru crema se bate frisca bine apoi se adauga celelalte ingrediente.

Dupa 24 de ore se taie si se pune crema.

Deasupra se pune glazura si se orneaza cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuca Praga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort ''Ciresica''