Tochitura moldoveneasca

de madab in Porc, 18 Ian 2015 | 4839 vizualizari

 

Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta, branza de oaie, ochiuri si mujdei de usturoi

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 200 g carnati de casa
  • 100 g sunca
  • sare
  • 3 oua
  • Branza de oaie
  • mujdei de usturoi
  • faina de porumb pentru mamaliguta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Se taie carnea, carnatul si sunca,se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc si se sareaza dupa gust. Se face mamaliguta si se prajesc ouale.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]