Tochitura de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 18 Iun 2013 | 22988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (mare) dezosat
  • 500 g ficatei de pui
  • 500 g pipote (inimi si ranze)
  • o capatana de usturoi
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml suc de rosii sau bulion
  • condimente dupa gust: sare, piper, chili, cimbru, busuioc si tahon
  • verdeturi optional: patrunjel proaspat sau marar
  • optional un ardei iute verde/rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de pui:

Curatam ficatul, pipotele si pieptul de pui, le spalam  bine si le punem la prajit in cateva linguri de ulei. Cand s-au rumenit frumos adaugam condimentele dorite, dupa gust, usturoiul taiat felii si vinul rosu. Le lasam sa fiarba inabusit pana se evapora vinul, moment in care putem adauga sucul de rosii sau bulionul. Mai lasam pe foc cat sa dea in clocot de cateva ori si sa scada suficient cat sosul format sa fie mai dens. Se serveste cald, cu un pui de mamaliguta!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de pui cu mamaliguta