Tochitura de porc

de vero_closca in Porc, 13 Apr 2010 | 11395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5oog pulpa de porc
  • 1 ardei
  • o ceapa mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc:

Speli si usuci carnea,o tai cubulete si o pui sa se caleasca usor intr-o cratita cu fund gros.Cand s-a albit pe toate partile adaugi ardeiul taiat cubulete mici,ceapa tocata fin si le lasi sa se inmoaie putin Apoi se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume,usturoiul tocat fin,piperul si cimbrul.Se lasa pe foc pana se fragezeste carnea si sosul scade putin.

Se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]