Tocanita rustica

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 4574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • - un morcov
  • - 4-5 cartofi medii
  • - un tub de branza topita
  • - o ceapa
  • - o conserva de ciuperci sau 300 gr de ciuperci proaspete
  • - un borcanel de smantana (300 ml)
  • - verdeata tocata ( leustean, marar, patrunjel)
  • - sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita rustica:

Curatam morcovii si ii taiem rondele, curatam cartofii si ii taiem cubulete. condimentam cu sare si piper si dam la fiert, in apa cat se la acopere, pana cand sunt fierte toate.

Intre timp, prajim carnea taiata cubulete mici, in uleiul in care am prajit carnea calim ceapa, punem ciupercile taiate fasii si le lasam sa se inabuseasca bine. Peste ciuperci, punem legumele fierte, plus o cana de supa de la legume. Le lasam sa dea un clocot impreuna, apoi punem branza topita si smantana, omogenizam bine si apoi adaugam verdeata si mai lasam sa dea un clocot, pentru a se aromatiza.

Tocanita se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita rustica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute cu ciuperci